A Galaktikus flotta hajói Washington felett 1952-ben

A Galaktikus flotta hajói Washington felett 1952-ben

Ezek az észlelések akkoriban, szinte a kezdeti észleléseknek tudhatók be, hiszen az atombombák ledobása után, valamint a nukleáris kísérletek miatt a magasan fejlett civilizációk emberei és más lényei eljöttek hozzánk és felvették a kormányainkkal a kapcsolatot annak érdekében, hogy azonnal hagyjuk abba azt, amit csinálunk, vagy különben elpusztítjuk önmagunkat.

Nem a fekete szemű, szürke lényekről van ebben a videóban szó, akik ijesztgetni próbáltak bennünket. Az UFO megnevezés itt általános használatként van, mely szót akkoriban és sajnos még ma is azért használnak, mert nem akarják, hogy tudjuk kik is vannak valójában azokban az űrhajókban.

További információkat kaphattok M. Hessemann UFO Kapcsolatok című könyvéből, melyből az erre vonatkozó részt már lefordítottam és az interneten közzétettem.
Az alábbi címeken olvashatók el:

http://2012ebredes.blogspot.hu/2013/09/a-galaktikus-foderacio-hajoi.html

http://2012ebredes.blogspot.hu/2013/09/a-galaktikus-foderacio-hajoi-washington.html

Hessemann mindazon észleléseket és kapcsolatokat összegyűjtötte, amelyek a magasan fejlett civilizációk és egyben a Galaktikus Föderáció embereivel kapcsolatosak, s melyekbe ez az 1952-es észlelés-sorozat is beletartozik.
A kormány, mint mindig, a CIA, a sajtó és a Nemzetbiztonsági Hivatal segítségével egy álcázott politika keretében elterelték az amerikai lakosság figyelmét a “repülő csészealjakról”, és elbagatellizálták őket.

Legyünk tudatosak, mert ma is ez történik!