Egy kutya 4 élete teljes film magyarul

Egy kutya 4 élete teljes film magyarul

A film egy olyan kutyát követ végig a születésétől a haláláig, akinek az egész életét, az öt reinkarnációhoz, különböző kutyafajtákhoz hasonlítják. Minden alkalommal, amikor a szelleme/lelke újszülött és reinkarnálódott egy másik kutya testébe, életről halálra meséli el történet, kivéve a legutóbbi életét.

Valamikor az 50-es években egy kiskutya azon gondolkozik, mi lehet az élet igazi értelme. Élete sajnos nem túl hosszú -- még kéthetes korában elviszi a sintér és elaltatják. Ekkor még úgy véli, talán a játék az élet értelme.

A lelke azonban reinkarnálódik, egy golden retriever testében. Egy kutyaszaporítótól szökik meg, majd két ember befogja azzal, hogy busás pénzért eladják. Bezárják egy kocsiba, majd elmennek. Mielőtt hőgutát kapna, egy fiatal fiú, Ethan menti meg, és hazaviszi. Miután meggyőzi nagy nehezen az apját is, hogy náluk maradhat, a kutyát Baieynek nevezi el. Bailey és Ethan nagyon közel kerülnek egymáshoz: elválaszthatatlanok lesznek, különösen a nyáron, amikor Ethan anyai nagyszüleihez mennek. Bailey úgy érzi, az élete értelme Ethan maga.