Matawan titka 5 – ASMR történelmi-fantasy magyar sorozat

Matawan titka 5 - ASMR történelmi-fantasy magyar sorozat

1916-ban járunk. Titkos megbízatást kapsz az USA kormányától, hogy járj utána pár rejtélyes cápatámadásnak. A háttérben egy sötét erő munkálkodik, ami akár a világ vesztét is okozhatja, ha nem jársz sikerrel…
Amit látsz, az az első magyar alternatív-történelmi ASMR-szerepjáték sorozat azoknak, akik szeretik a történelmi nyomozást fantasy elemekkel vegyítő minőségi és kreatív tartalmat.
🙂 Minden második hétfőn új epizód!
Dőlj hátra, lazulj el és add át magad az agyzsongító élménynek!
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, és szívesen támogatnád a csatornát, ami a te lazulásodat és kreatív szórakoztatásodat szolgálja, kérlek rendeld meg az első fantasy-regényemet az alábbi linken! Ezzel az én álmomat is valóra váltod, hogy megírhassam a folytatást:
https://bookline.hu/product/home.acti
Infók a könyvről:
https://www.youtube.com/watch?v=zNElX
Amennyiben nem szeretsz interneten vásárolni, úgy bármelyik Libri vagy Líra könyvesboltban megveheted a regényt. Előre is nagyon köszönöm!
Jó lazulást és agyzsongítást a videóhoz, és ne felejts el feliratkozni, illetve rákoppintani a kis csengőre, hogy értesítést kapj az új posztjaimról. Hálásan köszönök minden megosztást, like-ot és tartalmas kommentet! 🙂