PARANORMÁLIS (teljes film)

PARANORMÁLIS (teljes film)

A videó készítői nem profi filmesek és színészek. A COVID-19 járvány sajnos nem csupán a mozikat, színházakat, fesztiválokat érinti, hanem a közművelődési intézményeket is. Ebben a rendkívüli helyzetben is helytállt az Abonyi Lajos Művelődési Ház, Könyvtár és Múzeumi Kiállítóhely, amely a közösségi médiafelületeken digitális tartalmakat osztott meg és állított elő. Legnagyobb online projektünk végterméke ez a játékfilm.
Eredetileg a Közösségi Hetek Online című országos rendezvénysorozatra készült, és öt részletben jelent meg. Az epizódokhoz szavazás vagy feladvány tartozott. Ezeket az epizódokat egy komplett történetté fűztük össze,amit befolyásoltak a szavazások is.
Ez a videó nem csupán az öt epizódot és az alternatív részt tartalmazza, hanem néhány kiegészítő jelenetet is. Reméljük, hogy elnyeri a tetszéseteket, és olyan örömmel fogadjátok, mint amekkora örömmel és lelkesedéssel elkészítettük nektek. Jó szórakozást kívánunk!

Szereplők (akik önmagukat alakították):
Debreczeni-Bakos Melinda, Simon Szabina (szellem), Karkecz Letícia, Fajkáné Hviszt Zsuzsanna, Dudinszky Tímea, Pusztai Jánosné

Közreműködtek:
Mészáros Ágnes, Kovács Judit, Tóthné Bálint Adrienn, Zelei Tímea

Írta és rendezte: Jandácsik Pál
Zene: The Newton Brothers (Doctor Sleep, The Haunting of Hill House)