Új Barbie-kollekció jön és nálam van az első Barbie on the Go pályaszett darab!

Új Barbie-kollekció jön és nálam van az első Barbie on the Go pályaszett darab!

►►►Facebook: https://goo.gl/GacA2Q
►►►Instagram: https://goo.gl/bc2a2Y
►►►Email: https://goo.gl/QB8rNh

Barbie on the Go pályaszett
Az elmúlt hetekben rengeteg új Barbi terméket akcióztunk le, de ezek közül is most kiemelném az ‘On the Go’ Barbie termékeket, amelyekből nem csak a póniverseny, autómosó szett de még a vidámpark is akciósan vásárolható meg a közelgő gyereknapra való tekintettel.
Az On the Go, Barbie első pályarendszere, ami számos új játéklehetőséget tartogat! Barbie és barátai olyan pónikkal közlekedhetnek, amik tényleg mozognak! A Barbie On the Go babák és póni párjaik tényleg tudnak lovagolni!

Csak meg kell nyomni a pónik mellkasán található gombot és már indulhat is a lovaglás! A lovak a motorizált lábaknak köszönhetően bármilyen sík felületen képesek sétálni -- ahogyan a játékkészletek pályáin is. (Külön kaphatók a készlet erejéig.) A Barbie On the Go babák úgy vannak kialakítva, hogy könnyedén ráülhessenek a nyeregre. A flexibilis csípőjüknek és lábuknak köszönhetően könnyedén ülve maradnak, a pónikkal pedig egyszerűen összekapcsolhatók, hogy stabilan lovagolhassanak a játék közben.

A babák az édes, bólogatós fejükkel még inkább életre kelhetnek a közös játékhoz. Mindegyik divatos lovaglóruhát visel és egy levehető kobakot, aminek a színe passzol a póni nyergének színével. Ezek a kb. 10 centis babák nagy kalandokra lettek teremtve! Összegyűjtheted az összes Barbie On the Go babát, hogy végtelen számú történetet játszhass el a babáknak és a képzelőerődnek köszönhetően, mert Barbieval bármi lehetsz, ami csak szeretnél.

Szuper játék születésnapra, névnapra ajándéknak.

Játékokat tesztelek. Ha van olyan, ami érdekelne, írd meg! Folyamatosan kisorsolom a figurákat, babákat és kiegészítőket. Ha szeretnél egyet, akkor regisztrálj, hogy a hétvégi sorsolásban benne lehess:
►►►https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdsqDfcxAwv6ngv-YAszidBn536yWZCUqwOqFto2MoZLjvzg/viewform

#toys #toy #dolls #toyslagram #toys4life #toptoyphotos #toysrus #unboxing #dollcollector #kidstoys #youtubekids #unboxingvideo #toyreview #comics #geek #superhero

#disney#batman #marvel #dc #superman #minecraft #dccomics #barbie #marvelcomics #hotwheels #justiceleague #aquaman #mattel #hasbro #barbiegirl #barbiedoll #hotwheelspics #barbies #barbiecollector #thomasandfriends #shimmerandshine #dcsuperherogirls #disneydoll